Tuesday, 5 July 2011

Festival Al-Quran

Bismillah,

Selamat tengahari. Awok-awok sekalian. Hihi, macam mana? sihat tak? Nani okay saja. Cuma busy sikit dengan Festival Al-quran kat shah alam. Iaitu kat kolej kitaorang :) hehe. Okay, memandangkan festival tu 8 july ni, so, kitaorang ada rehearsal ahad ni. Dan aku, aishah dengan ainul selaku AJK Pendaftaran, Kena check nama orang-orang. VVIP: Datuk/Datin/ Menteri/Sultan. Tidakkk! Kena berani ni. Wah wah. Persediaan sy, ketawa dan ceria kan mood anda.

jangan tunjuk sedih @ kecewa :)

hihihi.

siapa-siapa nak pergi ke Festival Al-Quran dan Kesenian Islam tu, sila add facebook sy, dan kemudian boleh terus call sy :D terima kasih.




No comments:

Post a Comment