Wednesday, 20 July 2011

Kedai Kopi

Bissmillah,

wah wah, semalam lepak kedai kopi kat area SHAH ALAM, best gila. Lepaking bersama kak su, aisyah, izaty, abg kak ku, ainul dan jugak aku sendiri, hihihi. Me-Release tension so, kitaorang lepak kat tepi tasik. Best gilaaa! Rindu nak buat macam tu lagi. hihi, wah! Lepas solat asar kat Masjid Shah alam tu, kitaorang naik kereta ramai-ramai, pergi kat area Quality Hotel untuk cari kedai kopi. Okay, sampai sana, order lah makanan dengan air.

DUA ABC SPECIAL.
KUEY TIOW GORENG DUA.
AIR LIMAU SATU.
NASI GORENG SAMBAL BELACAN.

hahaha! lupa nak snap gambar makanan tu la, im sorry. hahaha. nak tengok gambar kitaorang tak? Tapi izaty takdeee :(


thanks to IZATY BINTI ISMAIL.

hahaha! takpe, nanti kite picnic ramai-ramai kat sini, okay? :)


Monday, 18 July 2011

Festival Al-Quran sedang berlangsung.

Bissmillah,

keychain-rm5.00
haaa, ni lah masa festival. Nampak tak? Bunga ros banyak-banyak tu? Itu buat sendiri tau. Tak main la cetak kat kedai. Apa barang? kan? kan? hihihi. Okay. Keychain tu, kak akmal, Nani dengan izzaty je yang rajin buat. Hehe, biasa lah. Orang rajin, nak buat macam mana? hahaha~ Selain tu, kitaorang jual bookmark. Bookmark campur dengan KHAT, rm2.00. Kalau siapa-siapa nak tempah, tolong add nani kat fb, then bagi number phone. okay? Jangan risau. Kami buat kerja IKHLAS. lol. Masa festival tu, macam-macam ada.



amacam? okay tak? Muka happy, hati ponek. hahah! Nak buat macam mana? ikut saja maa~ lol.
Dah tengok kan? Nak tengok tak benda yang paling comel kitaorang buat?

comel tak? rm5.00 je seramik ni.

hehe, okay. 2 minggu festival. Takde rehat-rehat. Sekarang ni je rasa okay sikit. Sebab 2 minggu pun dah berlalu. Fuh, alhamdulillah. Jom kita tengok post seterusnya...





kakanda ku :)

Bismillah,

ya, heloo. Lama aku tak update blog ni. Busy babe. Susah nak online. Okay, tittle kat atas tu, kakanda ku. Ye, hari tu kan aku balik Karak. Jumpa family aku. 3 Hari kat sana. Jumpa kakak dengan anak buah ku. Wawawa. Rindu sama anak buah ku dan adik beradik ku. Hihi, ouh ya. Kakak Rozita ku, tiba-tiba dia kata nak ikut aku balik KL. Dah tu apa lagi, aku pun bawak lah dia balik KL. hehe, duduk dengan aku kat rumah sewa ni. Wah, seronok nampak. Kah kah kah. Padahal tak happy pun, sebab masa tu, ada banyak kerja, so macam tak boleh nak bagi tumpuan sepenuhnya lah kat kakak ku tu :( sorry kakak! adui. Ni gambar kitaorang masa dari Karak ke KL. meh meh, rapat2 tengok.



hahhaa! aku makin gemuk, stress wehh~ hahaha.


Wednesday, 6 July 2011

Part Time :)

Bismillah,

ouh hiii, selamat pagi korang-korang semua. Okay, sempat lagi nak tulis blog sebab pukul 10 dah start kerja. Okay,Nani sudah kerja sambil belajar. Sementara badan masih kuat, cari lah kerja. Aku pun nak tolong family aku ni ha. Takpe la, aku fikir dua tiga juta kali, dari kecik sampai besor mak bapak aku tanggung aku, kali ni, biar aku berkorban sikit. Biar aku study sambil kerja. InsyaAllah boleh :) hehe. Nak tahu aku kerja apa? Simple-simple je. Promoter untuk kedai tudung. Wah wah. Siapa nak beli shawls or tudung, semua ada. But its at shah alam. Datang jangan tak datang :D bukak pukul 10 pagi, tutup 10 malam. Gaji pun okay. Tak nak complain macam-macam, terima je apa yang ada. Baru rezeki tu murah. Kan? kan? hihi. Nak sibukkan diri aku, supaya aku tak fikir banyak. Nanti korang datang tau, kat PLAZA MASALAM shah alam. Tau? ecehhh. hihihi. Okay lah, nak pergi mandi and bersiap. Jangan lupa eh :P Byebye.

Tuesday, 5 July 2011

Festival Al-Quran

Bismillah,

Selamat tengahari. Awok-awok sekalian. Hihi, macam mana? sihat tak? Nani okay saja. Cuma busy sikit dengan Festival Al-quran kat shah alam. Iaitu kat kolej kitaorang :) hehe. Okay, memandangkan festival tu 8 july ni, so, kitaorang ada rehearsal ahad ni. Dan aku, aishah dengan ainul selaku AJK Pendaftaran, Kena check nama orang-orang. VVIP: Datuk/Datin/ Menteri/Sultan. Tidakkk! Kena berani ni. Wah wah. Persediaan sy, ketawa dan ceria kan mood anda.

jangan tunjuk sedih @ kecewa :)

hihihi.

siapa-siapa nak pergi ke Festival Al-Quran dan Kesenian Islam tu, sila add facebook sy, dan kemudian boleh terus call sy :D terima kasih.