Monday, 18 July 2011

kakanda ku :)

Bismillah,

ya, heloo. Lama aku tak update blog ni. Busy babe. Susah nak online. Okay, tittle kat atas tu, kakanda ku. Ye, hari tu kan aku balik Karak. Jumpa family aku. 3 Hari kat sana. Jumpa kakak dengan anak buah ku. Wawawa. Rindu sama anak buah ku dan adik beradik ku. Hihi, ouh ya. Kakak Rozita ku, tiba-tiba dia kata nak ikut aku balik KL. Dah tu apa lagi, aku pun bawak lah dia balik KL. hehe, duduk dengan aku kat rumah sewa ni. Wah, seronok nampak. Kah kah kah. Padahal tak happy pun, sebab masa tu, ada banyak kerja, so macam tak boleh nak bagi tumpuan sepenuhnya lah kat kakak ku tu :( sorry kakak! adui. Ni gambar kitaorang masa dari Karak ke KL. meh meh, rapat2 tengok.



hahhaa! aku makin gemuk, stress wehh~ hahaha.


No comments:

Post a Comment