Monday, 18 July 2011

Festival Al-Quran sedang berlangsung.

Bissmillah,

keychain-rm5.00
haaa, ni lah masa festival. Nampak tak? Bunga ros banyak-banyak tu? Itu buat sendiri tau. Tak main la cetak kat kedai. Apa barang? kan? kan? hihihi. Okay. Keychain tu, kak akmal, Nani dengan izzaty je yang rajin buat. Hehe, biasa lah. Orang rajin, nak buat macam mana? hahaha~ Selain tu, kitaorang jual bookmark. Bookmark campur dengan KHAT, rm2.00. Kalau siapa-siapa nak tempah, tolong add nani kat fb, then bagi number phone. okay? Jangan risau. Kami buat kerja IKHLAS. lol. Masa festival tu, macam-macam ada.



amacam? okay tak? Muka happy, hati ponek. hahah! Nak buat macam mana? ikut saja maa~ lol.
Dah tengok kan? Nak tengok tak benda yang paling comel kitaorang buat?

comel tak? rm5.00 je seramik ni.

hehe, okay. 2 minggu festival. Takde rehat-rehat. Sekarang ni je rasa okay sikit. Sebab 2 minggu pun dah berlalu. Fuh, alhamdulillah. Jom kita tengok post seterusnya...





No comments:

Post a Comment