Wednesday, 20 July 2011

Kedai Kopi

Bissmillah,

wah wah, semalam lepak kedai kopi kat area SHAH ALAM, best gila. Lepaking bersama kak su, aisyah, izaty, abg kak ku, ainul dan jugak aku sendiri, hihihi. Me-Release tension so, kitaorang lepak kat tepi tasik. Best gilaaa! Rindu nak buat macam tu lagi. hihi, wah! Lepas solat asar kat Masjid Shah alam tu, kitaorang naik kereta ramai-ramai, pergi kat area Quality Hotel untuk cari kedai kopi. Okay, sampai sana, order lah makanan dengan air.

DUA ABC SPECIAL.
KUEY TIOW GORENG DUA.
AIR LIMAU SATU.
NASI GORENG SAMBAL BELACAN.

hahaha! lupa nak snap gambar makanan tu la, im sorry. hahaha. nak tengok gambar kitaorang tak? Tapi izaty takdeee :(


thanks to IZATY BINTI ISMAIL.

hahaha! takpe, nanti kite picnic ramai-ramai kat sini, okay? :)


No comments:

Post a Comment